Alma Tropical is centraal gelegen aan de Hermesweg, een parallelweg van de Cas Coraweg. Er is een supermarkt en bushalte op loopafstand.. Op korte afstand liggen een aantal populaire stranden , zoals Mambo Beach, Jan Thiel Baai of Hooks Hut. Ook in Punda en het uitgaanscentrum Salina (Willemstad-centrum) bent u binnen 15 autominuten.
In de directe omgeving bevinden zich de dierentuin van Curacao, het kabouterbos en een manege. In 5 minuten bent u bij een van de gezellige uitgaansgelegenheden van Curacao, zoals de Tropen, de Heeren en Asia de Cuba. Hier kunt u lekker en gevarieerd eten en genieten van live-muziek.

Aanrader:
Curacao beschikt over redelijke busverbindingen, maar wie Curacao echt wil ontdekken kan eigenlijk niet zonder auto. (Divi-Divi en National) Vooral de mooie rustige stranden op Banda Bou (aan de Westkust van het eiland) zijn zeker een bezoek waard; vergeet uw snorkel en zonnebrandcreme niet!
Meer info over stranden, bezienswaardigheden, autoverhuur, watersport, excursies, uitgaansgelegenheden, etc. vindt u in onze informatie-map in het appartement. Tevens kunt u ook gebruik maken van een uitgebreide wegenkaart van Curacao.